Zeer binnenkort, 2 & 3 september, zijn de OCKSÅ producten te zien, voelen en ruiken op de ultieme inkoopbeurs ’showUP’ voor woonaccessoires en cadeau-artikelen.  ShowUP is gericht op woon en gift stores, concept stores en webshops. De perfecte plek om inspiratie op te doen. Ook voor stylisten, pers en bloggers.

OCKSÅ is één van de 350 deelnemers uit binnen- en buitenland. Toonaangevende internationale merken en nieuwkomers vind je in Haarlemmermeer onder één dak.

Na de aanmelding kon het inspirerende proces beginnen; het uitdenken van de inrichting van de stand (A.24). Een hele uitdaging aangezien het voor ons de eerste keer is. Samen met Mara, de OCKSÅ designer, hebben we dezelfde aanpak gehanteerd als bij de ontwikkeling van ons unieke verzorgingsmerk. We hebben met hulp van een mood board en brainstorm sessies een uniek concept uitgedacht, met altijd de OCKSÅ waardes als rode draad;

DESIGN de stand dient ervoor te zorgen dat de OCKSÅ producten eruit springen.

INSPIRE de uitstraling van de stand dient de bezoeker te inspireren.

INVOLVE de uitstraling van de stand dient de bezoeker bij ons merk en concept te betrekken.

QUALITY CONSCIOUS de bezoeker dient zich geroepen te voelen om meer te leren over de kwaliteit van de OCKSÅ producten.

TRANSPARENT de bezoeker dient een duidelijk beeld te krijgen van het concept en vrij te voelen om binnen te stappen om de OCKSÅ producten te zien, voelen en ruiken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het resultaat kom dan 2 & 3 september naar de showUP.
Kom de OCKSÅ producten zien, voelen en ruiken bij stand A.24.

Zien je graag verschijnen!

Stor kram,

Ellen, Dina & Monique