Zweden heeft het allemaal: adembenemende natuur, duizenden meren, bruggen, boetiekjes, cafeetjes, zelfs naar het land genoemde gehaktballetjes. Natuurlijk werd ook ik de eerste keer dat ik in Zweden kwam, gegrepen door de pareltjes van de natuur, de schoonheid en de vriendelijke mensen. En ik heb ook nog eens het geluk dat mijn vriendin in Stockholm woont en ik er dus regelmatig met en zonder goede reden naar toe kan gaan.

Mijn vriendin Ellen is samen met Dina de oprichter van OCKSÅ, een prachtig naturel verzorgingsmerk. Door haar enthousiasme over deze mooie producten ben ik ook gedreven geraakt en probeer ik in Nederland mijn steentje bij te dragen aan meer naamsbekendheid en omzet, met als doel zoveel mogelijk huishoudens, hotels, restaurants, kantoren en life-style winkels met OCKSÅ kennis te laten maken. Daarnaast werk ik part-time en breng ik graag veel tijd door met mijn favoriete mannen; mijn echtgenoot en mijn zoon. We gaan graag naar buiten, wonen gelukkig aan de kust, dus zijn regelmatig op het strand of in de duinen.  Ook kan ik veel creativiteit kwijt in een haakwerkje. Van kleuren wol kiezen, tot het bedenken van een patroon en dan uiteindelijk naar een mooie eind resultaat, ik word er blij van!

Zelf ben ik al jaren werkzaam in de retail en de drogisterij branche. Een dynamische wereld waarin altijd iets vernieuwend gebeurt. Door mijn jarenlange ervaring kan ik ook écht zien dat OCKSÅ een positieve uitzondering is op alle verzorgingsproducten die al op de markt zijn. Behalve dat het een (h)eerlijk product is, heeft het ook een prachtig design.

De schoonheid van Zweden zie je terug in de uitstraling van de gebruikte grondstoffen. Zuiverheid met een trendy twist. Het is de filosofie van OCKSÅ alleen maar producten te gebruiken die goed zijn voor de huid én de omgeving. Bovendien ruikt het ook nog eens heerlijk. Ook mensen met een gevoelige huid voor parfum kunnen OCKSÅ gebruiken omdat het geen allergenen bevat.

Er zijn ambitieuze toekomstplannen maar de huidige producten verdienen het om in de spotlight te staan. Mijn inspiratie en motivatie voor het werken voor OCKSÅ haal ik uit het contact met potentiële klanten en bedrijven die ik bezoek en het bedenken van sprankelende ideeën die bijdragen aan het succes van OCKSÅ.